
Sacao u krijua në Romagna në fillim të viteve ’80 nga një grup operatorësh të sektorit.
Është një ekselencë e zonës.
Pikërisht si Mokador, që bleu markën në vitin 2007, duke ndarë filozofinë e saj të cilësisë dhe përzierjes unike për sektorin HO.RE.CA.
Sot receta Sacao është pjesë e trashëgimisë së Mokador-it, e cila e prodhon atë në fabrikën e saj të certifikuar në Faenza. Prodhimi fillon me një përzgjedhje të kujdesshme të lëndëve të para, vazhdon me një proces të saktë dhe të detajuar, për të përfunduar me një përzierje kafeje të pjekur dhe të paketuar me mjeshtëri.
Profili sensorial i Sacao është menduar për një audiencë të re, por të sofistikuar, kozmopolite, të ndjeshme ndaj trendeve dhe në kërkim të vazhdueshëm të stimujve që ndezin imagjinatën.
Një audiencë që reflektohet në mënyrë të përkryer në stilin e freskët dhe tërheqës të logos dhe të materialeve promocionale.
Mokador investon çdo ditë në potencialet e Sacao.
Dhe rezultatet janë të dukshme.
Në vitin 2016, Sacao Disco Oro u njoh si një përzierje e kualifikuar për Espresso Italian dhe u certifikua nga IEI.
Kafetë tona janë përzgjedhur posaçërisht për t'ju ofruar rezultatet më të mira.